Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /customers/8/c/4/drietorens.be/httpd.www/wp-content/themes/craft-beer/framework/config-meta-boxes.php on line 313 Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /customers/8/c/4/drietorens.be/httpd.www/wp-content/themes/craft-beer/framework/config-meta-boxes.php on line 313 Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /customers/8/c/4/drietorens.be/httpd.www/wp-content/themes/craft-beer/framework/config-meta-boxes.php on line 313 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/4/drietorens.be/httpd.www/wp-content/themes/craft-beer/framework/config-meta-boxes.php:313) in /customers/8/c/4/drietorens.be/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 700 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/4/drietorens.be/httpd.www/wp-content/themes/craft-beer/framework/config-meta-boxes.php:313) in /customers/8/c/4/drietorens.be/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 708 About – Billenbijter

Ons verhaal

https://usercontent.one/wp/www.drietorens.be/wp-content/uploads/2021/03/IMG_8750-scaled.jpeg

We maken waar we van houden.

Uit liefde voor bier en bier uit liefde.

We komen uit een familie van ondernemers en zijn grote bierliefhebbers.
Nieuwe bieren proeven en vergelijken is een ware hobby.
Op een dag besloten we onze droom waar te maken en ons eigen bier op de markt te brengen met een unieke smaak. Onze ambitie is om onze klanten een lokaal bier aan te bieden van topkwaliteit. Om kwaliteit en duurzaamheid te garanderen zochten we een juiste partner Beerselect, een Gentse brouwerij die niet alleen grote volumes kan brouwen maar ook beschikt over alle professionele installaties. Een hele fijne samenwerking!

Billenbijter: als het leven je in de billen bijt.

Toen Ingrid, een Gentse artieste en onderneemster, tijdens haar eigen ‘pray, eat, love’ avontuur naar Indië reisde, werd ze hals over kop verliefd op Saran. Hij had in de bergen van Kodaikanal een professioneel yogacentrum opgericht om yogatherapeuten op te leiden. De romance bracht hem naar België, waar Ingrid hem haar passie voor Gent en Belgische bieren doorgaf. Het koppel, niet schuw van pittige uitdagingen, beet zich vast in de droom om een eigen bier met een uniek karakter te creëren. Billenbijter is het product van de exotische ontmoeting tussen verschillende smaken en achtergronden. Het speciaalbier is op en top Gents, wat je niet alleen merkt uit de benaming (“nen billenbijter”: Gentsch voor jenever met een prikkelende smaak ) maar ook uit de verfrissende en karaktervolle smaak.

https://usercontent.one/wp/www.drietorens.be/wp-content/uploads/2021/03/inner_HEADER_new_02.jpg